Berisha kthehet në parlament: Hetoni Ramën dhe Bashën për pastrim parash, bashkë edhe te inceneratorët

Publikuar më: 27/1/2022, ora 15:56

Berisha kthehet në parlament: Hetoni Ramën dhe Bashën për pastrim parash, bashkë edhe te inceneratorët

Publikuar më: 27/1/2022, ora 15:56

Sali Berisha u rikthye në sallën e kuvendit , pas një mungese më shumë se 4 mujore. Sesionin parlamentar e nisi me artileri të rëndë duke akuzuar Edi Ramën dhe Lulzim Bashën si bashkëpunëtorë në pastrim parash dhe në aferën e inceneratorëve.

Berisha kthehet në parlament: Hetoni Ramën dhe Bashën për pastrim parash, bashkë edhe te inceneratorët

Publikuar më: 27/1/2022, ora 15:56

Sali Berisha u rikthye në sallën e kuvendit , pas një mungese më shumë se 4 mujore. Sesionin parlamentar e nisi me artileri të rëndë duke akuzuar Edi Ramën dhe Lulzim Bashën si bashkëpunëtorë në pastrim parash dhe në aferën e inceneratorëve.