Berisha: Kushdo që do të krijojë fraksione, është i mirëpritur

“Cilido që është i aftë të krijojë fraksione është i mirëpritur. Fraksionet kanë rrgullat e tyre kush të dojë ti krijojë sipas rregullit”. Kështu iu përgjigj qytetarëve të Kukësit ish-lideri historik i së djathtës Sali Berisha në Foltoren e radhës, duke premtuar se do ta shndërrojë PD-në në në shtëpinë e vërtetë të lirisë të burrave dhe grave të ndershëm shqiptarë.