Berisha: McGonigal do të flasë së shpejti, ka pranuar se është fajtor

Publikuar më: 15/9/2023, ora 13:17

Berisha: McGonigal do të flasë së shpejti, ka pranuar se është fajtor

Publikuar më: 15/9/2023, ora 13:17

Sali Berisha ka deklaruar se McGonigal do të flasë së shpejti në lidhje me akuzat e ngritura ndaj tij. Sipas Berishës u instalua në Shqipëri me Agron Nezën dhe Dorian Duçkën dhe vendosën një sistem gjobash shumë milionësh ndaj biznesmenëve, për të cilat prokuroria nuk reagon pasi është mik i kryeministrit Rama.

Berisha: McGonigal do të flasë së shpejti, ka pranuar se është fajtor

Publikuar më: 15/9/2023, ora 13:17

Sali Berisha ka deklaruar se McGonigal do të flasë së shpejti në lidhje me akuzat e ngritura ndaj tij. Sipas Berishës u instalua në Shqipëri me Agron Nezën dhe Dorian Duçkën dhe vendosën një sistem gjobash shumë milionësh ndaj biznesmenëve, për të cilat prokuroria nuk reagon pasi është mik i kryeministrit Rama.