Berisha: Më 8 janar, Rama ishte autori i pushtimit të selisë

Publikuar më: 15/1/2022, ora 14:44

Berisha: Më 8 janar, Rama ishte autori i pushtimit të selisë

Publikuar më: 15/1/2022, ora 14:44

Pas protestës së 8 janarit Sali Berisha është rikthyer në bazën e demokratëve, duke u ndalur në Lezhë për të festuar 31-vjetorin e themelimit të PD. Berisha akuzoi Ramën si autor te pushtimit të selisë blu dhe tha se shtëpia e demokratëve do t'u kthehet me çdo kusht.

Berisha: Më 8 janar, Rama ishte autori i pushtimit të selisë

Publikuar më: 15/1/2022, ora 14:44

Pas protestës së 8 janarit Sali Berisha është rikthyer në bazën e demokratëve, duke u ndalur në Lezhë për të festuar 31-vjetorin e themelimit të PD. Berisha akuzoi Ramën si autor te pushtimit të selisë blu dhe tha se shtëpia e demokratëve do t'u kthehet me çdo kusht.