Berisha: Me Metën kemi rënë dakord për aksion të fuqishëm opozitar

Publikuar më: 2/9/2022, ora 16:48

Berisha: Me Metën kemi rënë dakord për aksion të fuqishëm opozitar

Publikuar më: 2/9/2022, ora 16:48

Sali Berisha ka pohuar se është takuar me kreun e Partisë së Lirisë, Ilir Meta, dhe se kanë rënë dakord për një aksion të fuqishëm opozitar. Kreu demokrat, gjatë konferencës për mediat, tregoi se ende nuk kanë përcaktuar një datë për protestën që ka paralajmëruar, por theksoi se PD-ja nuk do të ndalet për të përmbushur objektivat e saj.

Berisha: Me Metën kemi rënë dakord për aksion të fuqishëm opozitar

Publikuar më: 2/9/2022, ora 16:48

Sali Berisha ka pohuar se është takuar me kreun e Partisë së Lirisë, Ilir Meta, dhe se kanë rënë dakord për një aksion të fuqishëm opozitar. Kreu demokrat, gjatë konferencës për mediat, tregoi se ende nuk kanë përcaktuar një datë për protestën që ka paralajmëruar, por theksoi se PD-ja nuk do të ndalet për të përmbushur objektivat e saj.