Berisha ndahet përfundimisht nga Alibeaj: Ai dhe Basha po zbaton rigorozisht urdhrat e Edi Ramës

Publikuar më: 24/3/2023, ora 13:29

Berisha ndahet përfundimisht nga Alibeaj: Ai dhe Basha po zbaton rigorozisht urdhrat e Edi Ramës

Publikuar më: 24/3/2023, ora 13:29

Sali Berisha i mbylli përfundimisht derën bashkëpunimit me Enkelejd Alibeaj në zgjedhjet vendore të 14 majit. “Alibasha, i lidhur në krim me Edi Ramën, siç e kam denoncuar, bashkë me Lul Bravën, po zbatojnë rigorozisht urdhrat e tyre.

Berisha ndahet përfundimisht nga Alibeaj: Ai dhe Basha po zbaton rigorozisht urdhrat e Edi Ramës

Publikuar më: 24/3/2023, ora 13:29

Sali Berisha i mbylli përfundimisht derën bashkëpunimit me Enkelejd Alibeaj në zgjedhjet vendore të 14 majit. “Alibasha, i lidhur në krim me Edi Ramën, siç e kam denoncuar, bashkë me Lul Bravën, po zbatojnë rigorozisht urdhrat e tyre.