Berisha në A2, për pandeminë, ekonominë, politikën dhe Kosovën

Ish-kryeministri Sali Berisha, në një intervistë ekskluzive për A2, për të diskutuar mbi atë që po ndodh në Shqipëri për shkak të pandemisë së koronavirusit. Akuzat për qeverinë, lidhur me administrimin e situatës, fshehjen e shifrave reale dhe rikthimin e kanabizimit të vendit. A ka një “pranverë” të re Rama-Meta dhe çfarë po ndodh në Kosovë.
Ndiqni intervistën e plotë në Ditarin e A2