Berisha në parlament: Koha nuk pret të nisim grevë të përgjithshme

Publikuar më: 22/9/2022, ora 16:00

Berisha në parlament: Koha nuk pret të nisim grevë të përgjithshme

Publikuar më: 22/9/2022, ora 16:00

Sali Berisha bëri një thirrje për të gjithë shtresat e shoqërisë që të ngrihen në një greve të përgjithshme për të larguar këtë qeveri që sipas tij qëllimet e veta kryesore ka vjedhjen dhe mashtrimin e qytetarëve. Kërkesës së kryetarit të PD nga foltorja e kuvendit, në mungesë të kryeministrit iu përgjigj kreu i grupit socialist Taulant Balla.

Berisha në parlament: Koha nuk pret të nisim grevë të përgjithshme

Publikuar më: 22/9/2022, ora 16:00

Sali Berisha bëri një thirrje për të gjithë shtresat e shoqërisë që të ngrihen në një greve të përgjithshme për të larguar këtë qeveri që sipas tij qëllimet e veta kryesore ka vjedhjen dhe mashtrimin e qytetarëve. Kërkesës së kryetarit të PD nga foltorja e kuvendit, në mungesë të kryeministrit iu përgjigj kreu i grupit socialist Taulant Balla.