Berisha në protestë. Spiropali: Të enjten pritet lajmi i mirë për negociatat

Publikuar më: 4/7/2022, ora 20:43

Berisha në protestë. Spiropali: Të enjten pritet lajmi i mirë për negociatat

Publikuar më: 4/7/2022, ora 20:43

Ministrja për Marrëdhëniet me Parlamentin, Elisa Spiropali deklaroi në Debat me Alba Alishanin se pritet që të enjten të merret vendimi për çështjen e negociatave dhe konferencën e parë ndërqeveritare për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut, ditë kur ish-kryeministri Sali Berisha ka thirrur opozitën dhe qytetarët në protestë. Spiropali shtoi se Shqipëria i ka plotësuar të gjitha kushtet për hapjen e negociatave dhe se qeveria po mendon seriozisht të kërkojë ndarjen nga Maqedonia e Veriut nëse negociatat nuk hapen.

Berisha në protestë. Spiropali: Të enjten pritet lajmi i mirë për negociatat

Publikuar më: 4/7/2022, ora 20:43

Ministrja për Marrëdhëniet me Parlamentin, Elisa Spiropali deklaroi në Debat me Alba Alishanin se pritet që të enjten të merret vendimi për çështjen e negociatave dhe konferencën e parë ndërqeveritare për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut, ditë kur ish-kryeministri Sali Berisha ka thirrur opozitën dhe qytetarët në protestë. Spiropali shtoi se Shqipëria i ka plotësuar të gjitha kushtet për hapjen e negociatave dhe se qeveria po mendon seriozisht të kërkojë ndarjen nga Maqedonia e Veriut nëse negociatat nuk hapen.