Berisha në Tropojë: Asnjë verior nuk mund t’i japë votën Ramës, ai është racist që e ka si vëlla Vuçiçin dhe kundërshtar Albin Kurtin

Publikuar më: 6/5/2023, ora 14:30

Berisha në Tropojë: Asnjë verior nuk mund t’i japë votën Ramës, ai është racist që e ka si vëlla Vuçiçin dhe kundërshtar Albin Kurtin

Publikuar më: 6/5/2023, ora 14:30

Sali Berisha u bëri thirrje tropojanëve dhe të gjithë veriorëve të mos votojnë për Edi Ramën. Në një takim elektoral në vendlindjen e tij, Berisha falënderoi tropojanët për rolin e tyre në fatet e Malësisë së Gjakovës, por edhe të gjithë Shqipërisë.

Berisha në Tropojë: Asnjë verior nuk mund t’i japë votën Ramës, ai është racist që e ka si vëlla Vuçiçin dhe kundërshtar Albin Kurtin

Publikuar më: 6/5/2023, ora 14:30

Sali Berisha u bëri thirrje tropojanëve dhe të gjithë veriorëve të mos votojnë për Edi Ramën. Në një takim elektoral në vendlindjen e tij, Berisha falënderoi tropojanët për rolin e tyre në fatet e Malësisë së Gjakovës, por edhe të gjithë Shqipërisë.