Berisha nga Fieri: Basha, farë e keqe e moralit njerëzor. Më 8 janar zbatojmë vendimin e referendumit

Publikuar më: 6/1/2022, ora 16:52

Berisha nga Fieri: Basha, farë e keqe e moralit njerëzor. Më 8 janar zbatojmë vendimin e referendumit

Publikuar më: 6/1/2022, ora 16:52

“Basha nuk u bë kurrë lider i besueshëm dhe jo se ne të gjithë nuk punuam që të ishte një lider i besueshëm për demokratët shqiptarë, por e thotë populli me mençuri të jashtëzakonshme se fara e keqe e tillë mbetet! Farë e keqe. Kemi të bëjmë me një farë të keqe të moralit njerëzor që nuk njeh asnjë normë e standard”. Kështu u shpreh nga Fieri ku përkujton 31-vjetorin e krijimit të PD, ish-kryeministri Sali Berisha.

Berisha nga Fieri: Basha, farë e keqe e moralit njerëzor. Më 8 janar zbatojmë vendimin e referendumit

Publikuar më: 6/1/2022, ora 16:52

“Basha nuk u bë kurrë lider i besueshëm dhe jo se ne të gjithë nuk punuam që të ishte një lider i besueshëm për demokratët shqiptarë, por e thotë populli me mençuri të jashtëzakonshme se fara e keqe e tillë mbetet! Farë e keqe. Kemi të bëjmë me një farë të keqe të moralit njerëzor që nuk njeh asnjë normë e standard”. Kështu u shpreh nga Fieri ku përkujton 31-vjetorin e krijimit të PD, ish-kryeministri Sali Berisha.