Berisha “non grata” në SHBA. Si ndikon ky lajm në politikën dhe debatin aktual?

Publikuar më: 19/5/2021, ora 20:40

Berisha “non grata” në SHBA. Si ndikon ky lajm në politikën dhe debatin aktual?

Publikuar më: 19/5/2021, ora 20:40

Pedagogu i komunikimit, Erlis Çela, ishte i ftuar në studion e “Ditari” në A2.