Berisha “non grata” nga DASH, Krasniqi: SHBA t’i qëndrojë këtij standardi për politikanët shqiptarë

Publikuar më: 19/5/2021, ora 15:35

Berisha “non grata” nga DASH, Krasniqi: SHBA t’i qëndrojë këtij standardi për politikanët shqiptarë

Publikuar më: 19/5/2021, ora 15:35

Për vendimin e DASH, i cili i ndaloi hyrjen në SHBA Sali Berishës dhe familjes së tij, reagoi me anë të një statusi të shkurtër në Facebook edhe zëvendëskryeministri, Erion Braçe.

Berisha “non grata” nga DASH, Krasniqi: SHBA t’i qëndrojë këtij standardi për politikanët shqiptarë

Publikuar më: 19/5/2021, ora 15:35

Për vendimin e DASH, i cili i ndaloi hyrjen në SHBA Sali Berishës dhe familjes së tij, reagoi me anë të një statusi të shkurtër në Facebook edhe zëvendëskryeministri, Erion Braçe.