Berisha “non grata” nga SHBA, Basha: PD dhe unë nuk bëhemi avokatë të askujt

Publikuar më: 8/11/2021, ora 19:59

Berisha “non grata” nga SHBA, Basha: PD dhe unë nuk bëhemi avokatë të askujt

Publikuar më: 8/11/2021, ora 19:59

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, tha se nuk kishte diskutuar në lidhje me shpalljen “non grata” të Sali Berishës me anëtarët e kongresit amerikan, me të cilët u takua këtë pasdite. “Prioriteti ynë absolut politik është ndarja nga e shkuara, nga korrupsioni endemik që ka shkatërruar jetët e shiqptarëve. Detyra ime si kryetar i PD ishte që aspiratat e demokratëve për t’i prirë një ndryshimi themelor përmes politikës. PD dhe unë nuk jemi dhe nuk mund të bëhemi avokat personal të askujt, duke filluar nga unë i pari”, tha Basha, i pyetur nëse kishte diskutuar për çështjen Berisha me ta.

Berisha “non grata” nga SHBA, Basha: PD dhe unë nuk bëhemi avokatë të askujt

Publikuar më: 8/11/2021, ora 19:59

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, tha se nuk kishte diskutuar në lidhje me shpalljen “non grata” të Sali Berishës me anëtarët e kongresit amerikan, me të cilët u takua këtë pasdite. “Prioriteti ynë absolut politik është ndarja nga e shkuara, nga korrupsioni endemik që ka shkatërruar jetët e shiqptarëve. Detyra ime si kryetar i PD ishte që aspiratat e demokratëve për t’i prirë një ndryshimi themelor përmes politikës. PD dhe unë nuk jemi dhe nuk mund të bëhemi avokat personal të askujt, duke filluar nga unë i pari”, tha Basha, i pyetur nëse kishte diskutuar për çështjen Berisha me ta.