Berisha “non grata”, Zekthi: PD mund ta marrë në konsideratë një vendim për të mos e cilësuar pjesë të grupit parlamentar

Anëtari i ri i Kryesisë së Partisë Demokratike, Fitim Zekthi ishte i ftuar në Ditarin e mbrëmjes në A2 CNN, ku foli dhe për çështjen e shpalljes “non grata” të ish-kryeministrit Sali Berisha nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës si dhe nëse ai do të jetë pjesë e parlamentit të ri.

Zekthi u shpreh se PD nuk mund ta ndalojë futjen e Berishës në Kuvend, por sipas tij ajo mundet që ta konsiderojë një vendim për të mos ta cilësuar atë pjesë të grupit parlamentar.