Berisha: Opozita finalizon në orët që vijnë koalicionin më të fuqishëm. Ramës i ka mbetur vetëm Alibasha dhe Lul Brava

Publikuar më: 15/3/2023, ora 19:25

Berisha: Opozita finalizon në orët që vijnë koalicionin më të fuqishëm. Ramës i ka mbetur vetëm Alibasha dhe Lul Brava

Publikuar më: 15/3/2023, ora 19:25

Sali Berisha ka deklaruar se përpjekjet e Edi Ramës “për të shkuar i vetëm në zgjedhje dhe përjashtuar opozitën e vërtetë nga zgjedhjet, morën fund”. “Dështoi me turp! Opozita finalizon në orët që vijnë koalicionin e fuqishëm me të cilin i jep Edi Ramës dhe monizmit të tij, goditjen fatale më datë 14 maj. Ai mbetet në koalicion vetëm me Alibashën dhe Lul Bravën.

Berisha: Opozita finalizon në orët që vijnë koalicionin më të fuqishëm. Ramës i ka mbetur vetëm Alibasha dhe Lul Brava

Publikuar më: 15/3/2023, ora 19:25

Sali Berisha ka deklaruar se përpjekjet e Edi Ramës “për të shkuar i vetëm në zgjedhje dhe përjashtuar opozitën e vërtetë nga zgjedhjet, morën fund”. “Dështoi me turp! Opozita finalizon në orët që vijnë koalicionin e fuqishëm me të cilin i jep Edi Ramës dhe monizmit të tij, goditjen fatale më datë 14 maj. Ai mbetet në koalicion vetëm me Alibashën dhe Lul Bravën.