Berisha paralajmëron Bashën dhe sfidon Ramën

Publikuar më: 10/11/2021, ora 13:42

Berisha paralajmëron Bashën dhe sfidon Ramën

Publikuar më: 10/11/2021, ora 13:42

Gazetarët e A2 CNN, Arestina Skënderi dhe Ergi Picaku tregojnë situatën në partinë më të madhe opozitare në vend.