Berisha paralajmëron Policinë: Çdo provokim do të ndëshkohet

Publikuar më: 6/7/2022, ora 16:42

Berisha paralajmëron Policinë: Çdo provokim do të ndëshkohet

Publikuar më: 6/7/2022, ora 16:42

Një ditë para protestës së 7 korrikut Sali Berisha shprehu bindjen se pjesëmarrja do të jetë masive, teksa një paralajmërim e kishte për Policinë e Shtetit. “Paralajmëroj të gjithë llojet e policive se çdo presion, çdo qëndrim, çdo përpjekje për të intimiduar, për të dhunuar, për të penguar popullin opozitar do të regjistrohet dhe do të marrë ndëshkim personal të merituar ligjor. Paralajmëroj të mos provokojnë protestuesit. Edi Rama është i ftuar të mendojë dorëheqjen e tij sa më parë, tha Berisha.

Berisha paralajmëron Policinë: Çdo provokim do të ndëshkohet

Publikuar më: 6/7/2022, ora 16:42

Një ditë para protestës së 7 korrikut Sali Berisha shprehu bindjen se pjesëmarrja do të jetë masive, teksa një paralajmërim e kishte për Policinë e Shtetit. “Paralajmëroj të gjithë llojet e policive se çdo presion, çdo qëndrim, çdo përpjekje për të intimiduar, për të dhunuar, për të penguar popullin opozitar do të regjistrohet dhe do të marrë ndëshkim personal të merituar ligjor. Paralajmëroj të mos provokojnë protestuesit. Edi Rama është i ftuar të mendojë dorëheqjen e tij sa më parë, tha Berisha.