Berisha: PD është larg asaj që duhet të jetë, urgjent ndryshimi i situatës

Publikuar më: 1/10/2022, ora 18:31

Berisha: PD është larg asaj që duhet të jetë, urgjent ndryshimi i situatës

Publikuar më: 1/10/2022, ora 18:31

“Ku është PD sot? Është larg asaj që duhet të jetë. Kur them PD, kam parasysh seksionet dhe grup-seksionet. Si të jenë ata, do jemi ne”. Kështu u shpreh Sali Berisha teksa ka komentuar situatën në Partinë Demokratike.

Berisha: PD është larg asaj që duhet të jetë, urgjent ndryshimi i situatës

Publikuar më: 1/10/2022, ora 18:31

“Ku është PD sot? Është larg asaj që duhet të jetë. Kur them PD, kam parasysh seksionet dhe grup-seksionet. Si të jenë ata, do jemi ne”. Kështu u shpreh Sali Berisha teksa ka komentuar situatën në Partinë Demokratike.