“Berisha pranoi të përdorej nga Basha”, Shano: Nuk besonte se kishte këllqe ta përjashtonte

Publikuar më: 11/11/2021, ora 22:21

“Berisha pranoi të përdorej nga Basha”, Shano: Nuk besonte se kishte këllqe ta përjashtonte

Publikuar më: 11/11/2021, ora 22:21

Dritan Shano dhe Arben Ristani ishin të një mendimi se Basha po përgatitej prej shumë kohësh për të larguar nga Partia Demokratike, Sali Berishën dhe t’i jepte atij goditjen përfundimtare që do të largonte çdo ndikim të tij mbi të. Ish-sekretari i PD, Ristani renditi disa nga vendimet antistatutore që ndërmori Basha për të forcuar më tej pozitat e tij mes të cilave ndërprerjen e mandatit të Këshillit Kombëtar dhe zgjedhjen pa votë të fshehtë të Sekretarit të Përgjithshëm.

“Berisha pranoi të përdorej nga Basha”, Shano: Nuk besonte se kishte këllqe ta përjashtonte

Publikuar më: 11/11/2021, ora 22:21

Dritan Shano dhe Arben Ristani ishin të një mendimi se Basha po përgatitej prej shumë kohësh për të larguar nga Partia Demokratike, Sali Berishën dhe t’i jepte atij goditjen përfundimtare që do të largonte çdo ndikim të tij mbi të. Ish-sekretari i PD, Ristani renditi disa nga vendimet antistatutore që ndërmori Basha për të forcuar më tej pozitat e tij mes të cilave ndërprerjen e mandatit të Këshillit Kombëtar dhe zgjedhjen pa votë të fshehtë të Sekretarit të Përgjithshëm.