Berisha: Rama ankohet se nuk i ngel asgjë nga 20% se duhet t’i japë dhe Lulit

Publikuar më: 26/11/2021, ora 18:01

Berisha: Rama ankohet se nuk i ngel asgjë nga 20% se duhet t’i japë dhe Lulit

Publikuar më: 26/11/2021, ora 18:01

Nga Kurbini, ish kryeministri Sali Berisha akuzoi edhe njëherë kreun e opozitës së bashkëpunon me Edi Ramën dhe se është një peng i tij. Sipas Berishës, Rama ankohet se kur merr pjesën e tij prej 20% nuk i mbetet gjë pasi aq duhet t’i japë dhe Bashës.

Berisha: Rama ankohet se nuk i ngel asgjë nga 20% se duhet t’i japë dhe Lulit

Publikuar më: 26/11/2021, ora 18:01

Nga Kurbini, ish kryeministri Sali Berisha akuzoi edhe njëherë kreun e opozitës së bashkëpunon me Edi Ramën dhe se është një peng i tij. Sipas Berishës, Rama ankohet se kur merr pjesën e tij prej 20% nuk i mbetet gjë pasi aq duhet t’i japë dhe Bashës.