Berisha: Rama sulmon SPAK-un pasi i ka hyrë frika në palcë

Publikuar më: 11/5/2022, ora 16:58

Berisha: Rama sulmon SPAK-un pasi i ka hyrë frika në palcë

Publikuar më: 11/5/2022, ora 16:58

Sali Berisha, nga selia e Partisë Demokratike, deklaroi se “skandalet e njëpasnjëshme të qeverisë kanë bërë që Edi Rama të humbasë arsyen”. “Rama sulmon drejtësinë sepse kërkon të tërheqë vëmendjen e qytetarëve, që po përballen me vështirësi të mëdha për shkak të kësaj qeverie dhe të këtij kryeministri, që krijon vetëm mekanizma vjedhjeje.

Berisha: Rama sulmon SPAK-un pasi i ka hyrë frika në palcë

Publikuar më: 11/5/2022, ora 16:58

Sali Berisha, nga selia e Partisë Demokratike, deklaroi se “skandalet e njëpasnjëshme të qeverisë kanë bërë që Edi Rama të humbasë arsyen”. “Rama sulmon drejtësinë sepse kërkon të tërheqë vëmendjen e qytetarëve, që po përballen me vështirësi të mëdha për shkak të kësaj qeverie dhe të këtij kryeministri, që krijon vetëm mekanizma vjedhjeje.