“Berisha s’duhet të ishte në listë me Doshin, Dakon e Llallën”, Nesho: Nuk i shërben Shqipërisë gjykimi për të kaluarën

Publikuar më: 20/5/2021, ora 14:40

“Berisha s’duhet të ishte në listë me Doshin, Dakon e Llallën”, Nesho: Nuk i shërben Shqipërisë gjykimi për të kaluarën

Publikuar më: 20/5/2021, ora 14:40

Diplomati dhe analisti Agim Nesho ishte i ftuar në Ditarin në A2 nga ku komentoi vendimin e një dite më parë të Departamentin. Nesho u shpreh se në këtë moment, Shqipërisë nuk i shërben gjykimi për të kaluarën, por rivendosja e demokracisë pas zgjedhjeve të 25 prillit.

“Berisha s’duhet të ishte në listë me Doshin, Dakon e Llallën”, Nesho: Nuk i shërben Shqipërisë gjykimi për të kaluarën

Publikuar më: 20/5/2021, ora 14:40

Diplomati dhe analisti Agim Nesho ishte i ftuar në Ditarin në A2 nga ku komentoi vendimin e një dite më parë të Departamentin. Nesho u shpreh se në këtë moment, Shqipërisë nuk i shërben gjykimi për të kaluarën, por rivendosja e demokracisë pas zgjedhjeve të 25 prillit.