Berisha shkon në PD: Bashën do e nxjerrim me pekule, nuk ka mjete luftarake

Publikuar më: 7/1/2022, ora 16:22

Berisha shkon në PD: Bashën do e nxjerrim me pekule, nuk ka mjete luftarake

Publikuar më: 7/1/2022, ora 16:22

Një ditë para protestës për largimin e Lulzim Bashës, Sali Berisha shkoi në selinë e Partisë Demokratike, nga ku bëri të qartë se në datën 8 janar godina do t’i rikthehet demokratëve. Sipas tij, protesta do të jetë paqësore dhe e suksesshme në misionin e saj, duke akuzuar Bashën se po tenton të ruajë selinë me mercenarë.

Berisha shkon në PD: Bashën do e nxjerrim me pekule, nuk ka mjete luftarake

Publikuar më: 7/1/2022, ora 16:22

Një ditë para protestës për largimin e Lulzim Bashës, Sali Berisha shkoi në selinë e Partisë Demokratike, nga ku bëri të qartë se në datën 8 janar godina do t’i rikthehet demokratëve. Sipas tij, protesta do të jetë paqësore dhe e suksesshme në misionin e saj, duke akuzuar Bashën se po tenton të ruajë selinë me mercenarë.