Berisha sulmon Bashën: Sillet sikur është shkolluar në Korenë e Veriut, rri kyçur në zyrë dhe jep urdhra

Publikuar më: 7/11/2021, ora 22:21

Berisha sulmon Bashën: Sillet sikur është shkolluar në Korenë e Veriut, rri kyçur në zyrë dhe jep urdhra

Publikuar më: 7/11/2021, ora 22:21

Ish kryeministri Berisha ka reaguar ashpër ndaj vendimit të kryetarit të Partisë Demokratike, Lulzim Basha për nisjen e procesit zgjedhor për zgjedhjen e drejtuesve të rinj në forumin e gruas dhe atë të të rinjve.

Berisha sulmon Bashën: Sillet sikur është shkolluar në Korenë e Veriut, rri kyçur në zyrë dhe jep urdhra

Publikuar më: 7/11/2021, ora 22:21

Ish kryeministri Berisha ka reaguar ashpër ndaj vendimit të kryetarit të Partisë Demokratike, Lulzim Basha për nisjen e procesit zgjedhor për zgjedhjen e drejtuesve të rinj në forumin e gruas dhe atë të të rinjve.