Berisha, takim virtual me demokratët në SHBA: Opozita ndoqi shembullin e qeverisë, deformoi votën

Publikuar më: 5/12/2021, ora 18:33

Berisha, takim virtual me demokratët në SHBA: Opozita ndoqi shembullin e qeverisë, deformoi votën

Publikuar më: 5/12/2021, ora 18:33

“Kjo foltore është historike sepse kudo janë shqiptarët, ata kanë luajtur gjithnjë dhe do të luajnë një rol themelor. Ata do të luajnë rolin e madh të mbështetjes së fuqishme të çdo angazhimi të shqiptarëve për liri dhe dinjitet kombëtar. Në një seri takimesh në mbarë vendin, në këtë lëvizje, unë dua t’u tregoj ju se kam gjetur në mënyrë absolute të njëjtin entuziazëm, optimizëm, si në revolucionin paqësor të dhjetorit 1990. Sot, shqiptarët përballen me një diktaturë, por të llojit tjetër, me një regjim të bazuar në krimin dhe modelin e shkuar të Shqipërisë”. Kështu u shpreh Sali Berisha gjatë një takimi virtual me demokratët në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Berisha, takim virtual me demokratët në SHBA: Opozita ndoqi shembullin e qeverisë, deformoi votën

Publikuar më: 5/12/2021, ora 18:33

“Kjo foltore është historike sepse kudo janë shqiptarët, ata kanë luajtur gjithnjë dhe do të luajnë një rol themelor. Ata do të luajnë rolin e madh të mbështetjes së fuqishme të çdo angazhimi të shqiptarëve për liri dhe dinjitet kombëtar. Në një seri takimesh në mbarë vendin, në këtë lëvizje, unë dua t’u tregoj ju se kam gjetur në mënyrë absolute të njëjtin entuziazëm, optimizëm, si në revolucionin paqësor të dhjetorit 1990. Sot, shqiptarët përballen me një diktaturë, por të llojit tjetër, me një regjim të bazuar në krimin dhe modelin e shkuar të Shqipërisë”. Kështu u shpreh Sali Berisha gjatë një takimi virtual me demokratët në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.