Berisha: Të thërrasim protestë të fuqishme për të mbrojtur ëndrrën europiane

Publikuar më: 22/6/2022, ora 17:36

Berisha: Të thërrasim protestë të fuqishme për të mbrojtur ëndrrën europiane

Publikuar më: 22/6/2022, ora 17:36

Kryetari i Partisë Demokratike, Sali Berisha, dënoi vendimin e Edi Ramës për të bojkotuar Samitin e Bashkimit Europian. Berisha paralajmëroi protestë të fuqishme për të mbrojtur, siç u shpreh, vokacionin perëndimor të Shqipërisë dhe shqiptarëve.

Berisha: Të thërrasim protestë të fuqishme për të mbrojtur ëndrrën europiane

Publikuar më: 22/6/2022, ora 17:36

Kryetari i Partisë Demokratike, Sali Berisha, dënoi vendimin e Edi Ramës për të bojkotuar Samitin e Bashkimit Europian. Berisha paralajmëroi protestë të fuqishme për të mbrojtur, siç u shpreh, vokacionin perëndimor të Shqipërisë dhe shqiptarëve.