Berisha: Vasali i Vuçiçit i tregoi turpin një vendi mik. I kërkojmë falje Bullgarisë

Publikuar më: 24/6/2022, ora 16:39

Berisha: Vasali i Vuçiçit i tregoi turpin një vendi mik. I kërkojmë falje Bullgarisë

Publikuar më: 24/6/2022, ora 16:39

Sali Berisha komentoi deklaratat e Edi Ramës mbi Bullgarinë në Samitin e Brukselit, si dhe reagimet që pati Ministria e Jashtme bullgare ditën e sotme, të cilat morën përgjigjen e kreut të qeverisë.

Berisha: Vasali i Vuçiçit i tregoi turpin një vendi mik. I kërkojmë falje Bullgarisë

Publikuar më: 24/6/2022, ora 16:39

Sali Berisha komentoi deklaratat e Edi Ramës mbi Bullgarinë në Samitin e Brukselit, si dhe reagimet që pati Ministria e Jashtme bullgare ditën e sotme, të cilat morën përgjigjen e kreut të qeverisë.