Berlini dhe Ballkani i Hapur, dallimi dhe përfitimet e Shqipërisë

Publikuar më: 9/11/2022, ora 21:36

Berlini dhe Ballkani i Hapur, dallimi dhe përfitimet e Shqipërisë

Publikuar më: 9/11/2022, ora 21:36

Klodian Muço, ekspert ekonomie nga opozita, foli për Procesin e Berlinit dhe Ballkanin e Hapur.