Besimi në ekonomi, ndërtimi e individët optimistë, industria paralajmëron

Besimi i bizneseve dhe individëve tek ekonomia u rrit lehtë gjatë muajit gusht, nxitur nga kulmi i sezonit veror, por me një rrezik të ri në horizont dhe diferenca të theksuara ndërmjet degëve të ndryshme të sipërmarrjes.