Besimi tek ekonomia, 2021 shënon nivelin më të ulët që nga 2012, shkak progresi i ngadaltë

Gazetarja Aurora Sulçe ka komentuar raportin e Dhomës Amerikane të Tregtisë. Shkak është bërë ndikimi i pandemisë së Covid-19 dhe progresi më i ulët se sa pritej në treguesit kryesorë.