Beteja Basha-Berisha, përçarja e demokratëve dhe ndërhyrja e Ramës

Përditësuar më: 10/1/2022, ora 10:13

Beteja Basha-Berisha, përçarja e demokratëve dhe ndërhyrja e Ramës

Përditësuar më: 10/1/2022, ora 10:13

Analisti Aleksandër Çipa komenton protestën e së shtunës në selinë e Partisë Demokratike.