“Beteja e 25 prillit”, Rama kërkon mandatin e tretë, Basha rotacionin

Analisti Aleksandër Çipa komenton etapat kryesore të politikës shqiptare, në pritje të verdiktit të 25 prillit, si dhe zhvillimet e fundit në Kosovë.