Beteja e titullit, Partizani praktikisht kampion, Rama shmang euforinë

Edhe pse titulli është çështje ditësh, me një diferencë prej 12 pikësh nga ndjekësi më i afërt, te Partizani qëndrojnë me këmbë në tokë dhe nuk festojnë përpara kohe.