Beteja me Omicron, Izraeli aprovon dozën e katërt për qytetarët mbi 60 vjeç

Publikuar më: 3/1/2022, ora 09:55

Beteja me Omicron, Izraeli aprovon dozën e katërt për qytetarët mbi 60 vjeç

Publikuar më: 3/1/2022, ora 09:55

Izraeli do të ofrojë një dozë të katërt të vaksinës për Covid-19 për njerëzit mbi 60 vjeç dhe për stafin mjekësor. Njoftimi erdhi nga Kryeministri Naftali Bennett mes një rritjeje të rasteve me variantin Omicron. Ai konfirmoi se oficeri i lartë mjekësor i vendit e kishte miratuar dozën përforcuese.

Beteja me Omicron, Izraeli aprovon dozën e katërt për qytetarët mbi 60 vjeç

Publikuar më: 3/1/2022, ora 09:55

Izraeli do të ofrojë një dozë të katërt të vaksinës për Covid-19 për njerëzit mbi 60 vjeç dhe për stafin mjekësor. Njoftimi erdhi nga Kryeministri Naftali Bennett mes një rritjeje të rasteve me variantin Omicron. Ai konfirmoi se oficeri i lartë mjekësor i vendit e kishte miratuar dozën përforcuese.