Beteja për drejtimin e PD, vijojnë sulmet e ndërsjella

Publikuar më: 5/1/2022, ora 10:07

Beteja për drejtimin e PD, vijojnë sulmet e ndërsjella

Publikuar më: 5/1/2022, ora 10:07

Gazetari Ergi Picaku jep detaje mbi zhvillimet e fundit brenda partisë më të madhe opozitare, ku nuk ulet tensioni midis kreut Lulzim Basha dhe themeluesit të saj, Sali Berisha.

Beteja për drejtimin e PD, vijojnë sulmet e ndërsjella

Publikuar më: 5/1/2022, ora 10:07

Gazetari Ergi Picaku jep detaje mbi zhvillimet e fundit brenda partisë më të madhe opozitare, ku nuk ulet tensioni midis kreut Lulzim Basha dhe themeluesit të saj, Sali Berisha.