“Beteja” për Himarën, Beleri “sulmon” arrestin dhe përgjimet në Gjykatën e lartë

Publikuar më: 7/9/2023, ora 16:53

“Beteja” për Himarën, Beleri “sulmon” arrestin dhe përgjimet në Gjykatën e lartë

Publikuar më: 7/9/2023, ora 16:53

Kryebashkiaku i zgjedhur i Himares, Alfred Beleri, i lene ne qeli prej 12 majit, i eshte drejtuar edhe njehere per liri Gjykates se Larte. Permes dy rekurseve te vecante Beleri kerkon vlersim te paligjshem te arrestit ne flagrance dhe te pergjimeve te dosjes.

“Beteja” për Himarën, Beleri “sulmon” arrestin dhe përgjimet në Gjykatën e lartë

Publikuar më: 7/9/2023, ora 16:53

Kryebashkiaku i zgjedhur i Himares, Alfred Beleri, i lene ne qeli prej 12 majit, i eshte drejtuar edhe njehere per liri Gjykates se Larte. Permes dy rekurseve te vecante Beleri kerkon vlersim te paligjshem te arrestit ne flagrance dhe te pergjimeve te dosjes.