Betohet Drejtori i ri i Policisë së Shtetit, Nano: Sfidat të shumëfishta, do të çojmë përpara reformat

Drejtori i ri i Policisë së Shtetit, Gledis Nano premtoi se do të rrisë bashkëpunimin mes Policisë dhe qytetarëve, në fjalën e tij të parë përshëndetëse gjatë ceremonisë së betimit.