Betohet presidenti i ri i Malit të Zi, Jakov Milatoviç: Ndryshimi strukturës politike, moment historik

Publikuar më: 20/5/2023, ora 16:50

Betohet presidenti i ri i Malit të Zi, Jakov Milatoviç: Ndryshimi strukturës politike, moment historik

Publikuar më: 20/5/2023, ora 16:50

Jakov Millatoviç, u betua zyrtarish si presidenti i ri i Malit te Zi, duke i dhene fund dominimit te partise se Milo Gjukanovic. Ne ceremoni merrnin pjese lidere te rajonit dhe diplomate si dhe i derguari i posacem i SHBA, Gabriel Escobar.

Betohet presidenti i ri i Malit të Zi, Jakov Milatoviç: Ndryshimi strukturës politike, moment historik

Publikuar më: 20/5/2023, ora 16:50

Jakov Millatoviç, u betua zyrtarish si presidenti i ri i Malit te Zi, duke i dhene fund dominimit te partise se Milo Gjukanovic. Ne ceremoni merrnin pjese lidere te rajonit dhe diplomate si dhe i derguari i posacem i SHBA, Gabriel Escobar.