Biberaj: KiE tha qartë se zgjedhjet e qershorit duhet të përsëriten

Aleksandër Biberaj, ish-zv/president i Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës, foli në studion e “Ditari” në A2 mbi misionin e delegacionit të nivelit të lartë të Kongresit të Autoriteteve Lokale dhe Rajonale të Këshillit të Europës (KiE) në vendin tonë.