Biberaj: PD të mbajë fjalën për protestat, Rama ka bllokuar demokracinë

Publikuar më: 3/10/2022, ora 13:43

Biberaj: PD të mbajë fjalën për protestat, Rama ka bllokuar demokracinë

Publikuar më: 3/10/2022, ora 13:43

Anëtari i Këshillit Kombëtar të Partisë Demokratike, Aleksandër Biberaj shprehu pakënaqësinë e tij për mënyrën sesi po i bëhet opozitë mazhorancës së Edi Ramës. I ftuar në Ditarin e pasdites në A2 CNN, Biberaj u shpreh se opozita dhe PD duhet të mbajnë fjalën për protesta, pasi vetëm kështu mund të largohet Edi Rama, i cili sipas tij ka bllokuar mundësinë për rotacion dhe në këtë mënyrë demokracinë në vend.

Biberaj: PD të mbajë fjalën për protestat, Rama ka bllokuar demokracinë

Publikuar më: 3/10/2022, ora 13:43

Anëtari i Këshillit Kombëtar të Partisë Demokratike, Aleksandër Biberaj shprehu pakënaqësinë e tij për mënyrën sesi po i bëhet opozitë mazhorancës së Edi Ramës. I ftuar në Ditarin e pasdites në A2 CNN, Biberaj u shpreh se opozita dhe PD duhet të mbajnë fjalën për protesta, pasi vetëm kështu mund të largohet Edi Rama, i cili sipas tij ka bllokuar mundësinë për rotacion dhe në këtë mënyrë demokracinë në vend.