Bici: Ka edhe para jo të pastër në tregun e pasurive të patundshme

Publikuar më: 3/3/2021, ora 22:08

Bici: Ka edhe para jo të pastër në tregun e pasurive të patundshme

Publikuar më: 3/3/2021, ora 22:08

Eglent Bici, përfaqësues nga “Mei Real Estate”, i ftuar në A2 Business, foli për situatën në tregun e pasurive të paluajtshme dhe si ka ndikuar pandemia.

Bici: Ka edhe para jo të pastër në tregun e pasurive të patundshme

Publikuar më: 3/3/2021, ora 22:08

Eglent Bici, përfaqësues nga “Mei Real Estate”, i ftuar në A2 Business, foli për situatën në tregun e pasurive të paluajtshme dhe si ka ndikuar pandemia.