“Biden është i dobët”, Trump: Demokratët kërkojnë anulimin e debateve

Kandidatët për zgjedhjet presidenciale të Shteteve të Bashkuara, Donald Trump dhe Joe Biden vijuan me sulme të ndërsjella edhe pas debatit të së martës.

Demokrati tha se Trump nuk e meriton të jetë president, ndërsa kreu i Shtëpisë së Bardhë akuzoi demokratët se po kërkojnë të anulojnë debatet e tjera televizive.