Biden firmos projektligjin historik të shpenzimeve për të luftuar inflacionin

Publikuar më: 17/8/2022, ora 21:02

Biden firmos projektligjin historik të shpenzimeve për të luftuar inflacionin

Publikuar më: 17/8/2022, ora 21:02

Fitore për Presidentin Joe Biden, i cili të martën firmosi një projektligj prej 750 miliardë dollarësh, për kujdesin shëndetësor, taksat dhe klimën. “E sotmja provon edhe një herë se shpirti amerikan është I gjallë, se e ardhmja e Amerikës është rrezatuese”, tha Biden.

Biden firmos projektligjin historik të shpenzimeve për të luftuar inflacionin

Publikuar më: 17/8/2022, ora 21:02

Fitore për Presidentin Joe Biden, i cili të martën firmosi një projektligj prej 750 miliardë dollarësh, për kujdesin shëndetësor, taksat dhe klimën. “E sotmja provon edhe një herë se shpirti amerikan është I gjallë, se e ardhmja e Amerikës është rrezatuese”, tha Biden.