Biden në Lindjen e Mesme: Ndalesa e parë në Izrael, më pas në Arabinë Saudite për naftën

Publikuar më: 13/7/2022, ora 16:34

Biden në Lindjen e Mesme: Ndalesa e parë në Izrael, më pas në Arabinë Saudite për naftën

Publikuar më: 13/7/2022, ora 16:34

Presidenti amerikan Joe Biden e ka bërë të qartë se Lindja e Mesme nuk është prioritet i administratës së tij; Ukraina, Kina dhe zgjedhjet e mesit të mandatit janë çështje më prioritare. E megjithatë me uljen e Air Force One në Tel Aviv, në vizitën e tij të parë në rajon që prej zgjedhjes president, Biden do të përballet me një pjesë të botës që po ndryshon shpejt, por që prap është e paqëndrueshme.

Biden në Lindjen e Mesme: Ndalesa e parë në Izrael, më pas në Arabinë Saudite për naftën

Publikuar më: 13/7/2022, ora 16:34

Presidenti amerikan Joe Biden e ka bërë të qartë se Lindja e Mesme nuk është prioritet i administratës së tij; Ukraina, Kina dhe zgjedhjet e mesit të mandatit janë çështje më prioritare. E megjithatë me uljen e Air Force One në Tel Aviv, në vizitën e tij të parë në rajon që prej zgjedhjes president, Biden do të përballet me një pjesë të botës që po ndryshon shpejt, por që prap është e paqëndrueshme.