Biden në OKB: Kërcënimet bërthamore të Putinit, të pamatura

Publikuar më: 21/9/2022, ora 19:32

Biden në OKB: Kërcënimet bërthamore të Putinit, të pamatura

Publikuar më: 21/9/2022, ora 19:32

“Një luftë bërthamore nuk mund të fitohet dhe nuk duhet të ndodhë kurrë”. Kështu iu përgjigj Presidenti amerikan, Joe Biden, kërcënimeve serioze të lëshuara nga homologu i tij rus, Vladimir Putin.

Biden në OKB: Kërcënimet bërthamore të Putinit, të pamatura

Publikuar më: 21/9/2022, ora 19:32

“Një luftë bërthamore nuk mund të fitohet dhe nuk duhet të ndodhë kurrë”. Kështu iu përgjigj Presidenti amerikan, Joe Biden, kërcënimeve serioze të lëshuara nga homologu i tij rus, Vladimir Putin.