Biden nis vizitën në Europë, paralajmëron Rusinë për pasoja të rënda

Presidenti amerikan Joe Biden, nisi vizitën zyrtare në Europë, e para që prej marrjes së detyrës me një mesazh të qartë për Rusinë.

“Shtetet e Bashkuara do të përgjigjen në mënyrë të fuqishme dhe kuptimplotë nëse qeveria ruse anagzhohet në aktivitete të dëmshme”, tha ai.