Biden përshëndet nisjen e negociatave: SHBA do të vijojë të jetë partner i besueshëm

Publikuar më: 19/7/2022, ora 19:40

Biden përshëndet nisjen e negociatave: SHBA do të vijojë të jetë partner i besueshëm

Publikuar më: 19/7/2022, ora 19:40

Presidenti amerikan, Joe Biden, ka përshëndetur përmes një deklarate zyrtare nisjen e negociatave për anëtarësim në Bashkimit Europian të Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut. Në një mesazh të publikuar në faqen zyrtare të Shtëpisë së Bardhë, Biden shpreh vlerësim për vendimin e BE-së, sidomos në kontekstin e luftës në Ukrainë.

Biden përshëndet nisjen e negociatave: SHBA do të vijojë të jetë partner i besueshëm

Publikuar më: 19/7/2022, ora 19:40

Presidenti amerikan, Joe Biden, ka përshëndetur përmes një deklarate zyrtare nisjen e negociatave për anëtarësim në Bashkimit Europian të Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut. Në një mesazh të publikuar në faqen zyrtare të Shtëpisë së Bardhë, Biden shpreh vlerësim për vendimin e BE-së, sidomos në kontekstin e luftës në Ukrainë.