Biden: Trump e ka zhytur Amerikën në errësirë

Kandidati demokrat për president të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden, tha se Donald Trump e ka zhytur në errësirë Amerikën, duke sjellë “shumë zemërim, shumë frikë dhe shumë përçarje”.