Bie besimi në ekonomi, bizneset dhe qytetarët pesimistë

Besimi në ekonomi i është rikthyer rënies, duke reflektuar krizën politike dhe ekonomike që po kalon vendi. Sipërmarrjet në sektorin e industrisë dhe konsumatorët janë shfaqur si më pesimistët në anketën e fundit të Bankës së Shqipërisë. Familjet shqiptare e bazojnë këtë pesimizëm tek të ardhurat që ato marrin, ndërsa biznesi te kontratat porositëse në rënie dhe gjendja financiare në përkeqësim.

Shkarkoni aplikacionin e A2